Hírek

13 szep
Limfóma világnap az egyetemen
Neves hematológus szakemberekkel és gyógyult limfómásokkal is találkozhatnak az érdeklődők szeptember 15-én a Debreceni Egyetem Aulájában.
12 szep
Kis település nagy segítsége
A Debreceni Egyetem Gyermekklinikáját támogatták az ötödik Esztári Lecsófesztiválon összegyűjt adományokból.
05 szep
Jótékony séta
A Debreceni Egyetemen gyógyuló leukémiás gyerekek kezelését támogatják a hétvégi jótékonysági sétán összegyűlt összegből.
31 aug
Kihívások előtt a népegészségügy
Új magyar népegészségügyi program készül – jelentette be a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán az országos tisztifőorvos.
29 aug
A klinikai szakdolgozók ünnepe
A prevenció, a diagnosztika és a rehabilitáció újdonságait is megismerhették a résztvevők a VI. Juhász Zsuzsa Szakdolgozói Konferencián.
29 aug
A jövő orvosai és gyógyszerészei
Tutoraik előtt számoltak be kutatásaikról a Sántha Kálmán Szakkollégium nyári táborában részt vett középiskolások a program zárásaként.
15 aug
Kutatólaborban vakációznak
Vért és agyszöveti mintákat is analizálhatnak a Sántha Kálmán Szakkollégium nyári táborába érkezett középiskolás fiatalok a Debreceni Egyetemen.
12 aug
FM90: hatékony immunterápia a Debreceni Egyetemen
Évekig tünetmentesek maradnak a kezelésben részt vett allergiás betegek – interjú Brugós László tüdőgyógyásszal a Campus Rádióban.
08 aug
Sikeres a SZEBB-program
Rekordszámban csatlakoztak a megyében dolgozó családorvosok a Debreceni Egyetem klinikai vizsgálatokkal kapcsolatos kezdeményezéséhez.
12 júl
Debrecen-Nagyvárad innovációs tengely (VIDEÓVAL)
Workshopon tekintették át a jövőbeli együttműködés területeit a Debreceni és a Nagyváradi Egyetem szakemberei. A fórumot Debrecenben rendezték.