Kenézy EmlőCentrum II. (KGYC)

Informations

Emlőszűrés Emlőcentrumunkban nagy hangsúlyt fektetünk a lakosság módszeres szűrésére. Ennek érdekében a Népegészségügyi Program keretében szűrésre invitáló meghívót küldünk ki a körzetünkhöz tartozó minden 45 és 65 év közötti hölgynek. A szűrés szervezett behívás alapján működik, vagyis egy előre meghatározott sorrend szerint értesítjük ki a különböző települések lakóit.

Ha az Ön lakóhelye még nem került sorra, kérjen nyugodtan információt elérhetőségeinken! Ha ilyen behívóval nem rendelkezik, akkor kérjük, keresse mammográfiás rendelésünket! Ha a szűrést követően a lelet kimutat valami elváltozást, a pontosabb diagnózis elérése érdekében ultrahangos vizsgálatra lehet szükség. Ebben az esetben munkatársaink visszahívják Önöket, hogy személyesen megbeszélhessék a további teendőket.

Kérjük látogatóinkat, hogy előző leleteiket, illetve a behívó papírt minden esetben hozzák magukkal! Az emlővizsgálatokra a rendelés kizárólag orvosi beutalóval vehető igénybe, beutaló nélkül sajnos nem áll módunkban vizsgálatokat végezni!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az osztály szakorvosai a vizsgálatkérést felülbírálhatják, illetve az előjegyzési időpontot a hatályos finanszírozási rendeletek módosíthatják!

Tájékoztatjuk pácienseinket, hogy a rendeléseken a várakozási idő a vizsgálatok fajtájától ill. a kezelt betegségtől függően változhat – habár pácienseinkkel időpontot egyeztetünk, szíves türelmüket kérjük, hiszen egy-egy bonyolultabb vizsgálat elhúzódhat, így a várakozási idő egyes esetekben növekedhet.

Beutalót háziorvosától kérhet.

Doctors

Dr. Bohátka Gábor

Nagyné dr. Sebő Éva

Dr. Incze-Reznek Izabella

Dr. Tisza András

Clinic Rooms(s) where specialist order is available

(001) Kenézy EmlőCentrum 1-2., Radiológia mammográfia 1. szűrés, 3. szakrendelés- 012. rendelő

Appointment required
Adresse

4032 Debrecen, Jerikó utca 21. Emlőcentrum. épület földszint

Telefon

Direct Phone

(002) Kenézy EmlőCentrum 1-2. - 016. rendelő

Appointment required
Adresse

4032 Debrecen, Jerikó utca 21. Emlőcentrum. épület földszint

Telefon

Direct Phone

(003) Kenézy EmlőCentrum 1.-2., Radiológia UH (mammográfia) - 019. rendelő

Appointment required
Adresse

4032 Debrecen, Jerikó utca 21. Emlőcentrum. épület földszint

Telefon

Direct Phone