Bemutatkozás - Csecsemő és Gyermek Részleg

Csecsemő és Gyermek Részlegünk járóbeteg-ellátó egységként működik a Bethlen utcán található Járóbeteg Szakellátási Központban. Ellátja a Hajdú-Bihar megyei szakorvosi kivizsgálást és kezelést igénylő gyermekbetegeit 0-18 éves kor között.

A kórházi felvételt igénylő betegeket a DEKK Gyermekgyógyászati Klinikájára irányítjuk az érvényben lévő megállapodások alapján. Részlegünkön általános gyermekgyógyászati és speciális szakrendelések és gondozások működnek,mint gyermekkardiológia,allergológia-immunológia, gyermekpulmonológia szakrendelések. A magas színvonalú szakmai munka biztosítéka,hogy minden szakorvosunk "alapképzettségként" csecsemő és gyermekgyógyász szakvizsgával rendelkezik és a specialitásának megfelelő második szakvizsgája,többüknek a harmadik is, továbbá a gyermekbetegek ellátásában több éves, évtizedes tapasztalata van. Empatikus,szakmailag nagyon jól képzett tapasztalt szakdolgozók segítik az orvos munkáját szakrendeléseinken.

A kivizsgálások és kezelések a hatályos módszertani ajánlások,szakmai algoritmusok,valamint ápolási protokollok alapján történnek.

Legutóbb frissítve: 2024. 03. 11. 10:42