UD Mediversity app

Az UD Mediversity mobilalkalmazás a Debreceni Egyetem előremutató fejlesztése, melynek célja, hogy a betegek és a hozzátartozók egyszerűen, gyorsan eligazodhassanak a Klinikai Központ campusainak szolgáltatásai között, mert az Ön egészsége a mi prioritásunk. A Debreceni Egyetem egészségügyi ellátáskereső alkalmazása lehetővé teszi felhasználói számára az egyetem egészségügyi információihoz való naprakész hozzáférést. 

 

  • Orvoskereső alkalmazásunk az egyetem betegellátási tevékenységében részt vevő orvosok gyors elérését támogatja.
  • A szakrendelés kereső alkalmazás segítségével a felhasználók az egyetem által nyújtott rendelésekkel kapcsolatban juthatnak hozzá hasznos információkhoz, legyen szó rendelési időről, az azt végző orvosról, vagy az ellátás helyszínéről.
  • Ez utóbbi az ún. helyszínkereső fejlesztésünk segítségével valósulhat meg, ez az alkalmazás szabad szavak vagy kategóriák szerint nyújt lehetőséget térképen való keresésre, kiegészítve navigáció-, hívásindítás támogatással és még sok mással.

Az alkalmazás offline is működik, ez még inkább megkönnyíti a sikeres tájékozódást a Klinikai Központ Nagyerdei Campusának és a Kenézy Gyula Campusának területén.

Az alkalmazásban tárolhat különféle dokumentumokat: leleteket, laboreredményeket, stb. így egy helyen elérhetővé és nyomon követhetővé válik a beteg-életútja. Készítettünk kiegészítő szolgáltatásként vérnyomásnaplót is, mely könnyen kezelhető, grafikusan ábrázolja a mentett értékeket.

Letöltés: Android, iOS

Szórólap

Legutóbb frissítve: 2022. 01. 03. 09:55