Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntöm a Debreceni Egyetem Klinikai Központ honlapján!

A Debreceni Egyetemen a betegellátási tevékenység magas színvonalú megvalósítását a Klinikai Központ biztosítja.

A Kenézy Gyula Egyetemi Kórház 2021 januárban történő megszűnésével és Klinikai Központunkba való integrálódásával intézményünk jelentős szervezeti és strukturális átalakuláson, fejlődésen ment keresztül. Hazánk egyik legnagyobb egészségügyi szolgáltatójaként két Campuson (Nagyerdei és Kenézy Gyula Campusok) széleskörű, a progresszivitás legmagasabb szintjét képviselő diagnosztikai, betegellátó és ehhez kapcsolódó oktató és kutató tevékenységet folytatunk.

A Debreceni Egyetem Klinikai Központja több mint 6000 dolgozóval, köztük 1544 orvossal, 4073 egészségügyi szakdolgozóval szolgálja a betegek gyógyulását. Betegellátó tevékenységünket több mint 2700 ágyon, 346 ambulancián, 35 gondozóban, közel 40 fogászati szakrendelésen és 60 képalkotó és laboratóriumi diagnosztikai munkahelyen végezzük. Tevékenységünk sokoldalúságát jelzi, hogy fekvőbeteg-ellátás vonatkozásában 61 szakmában, járóbeteg-ellátás és diagnosztika tekintetében 91 különböző területen végzünk egészségügyi szakellátást.

A Klinikai Központ az orvostudomány fejlődésével párhuzamosan fontosnak tartja tevékenységi körének folyamatos bővítését, ezen belül kiemelten kezeli a betegek színvonalas tájékoztatását. Utóbbi cél érdekében megvalósult az un. elektronikus egészségügyi szolgáltatás, a Virtuális Ambulancia. Ennek segítségével a személyes találkozás nélküli kapcsolattartás lehetősége is biztosított. Egyedülálló egészségügyi mobil applikációnk, az UD Mediversity pedig gyorsan és könnyen segít eligazodni a Klinikai Központ szolgáltatásai között.

A Debreceni Egyetem Klinikai Központjának vezetősége elhivatott annak érdekében, hogy az elmúlt évek dinamikus fejlődése tovább folytatódjon, a betegellátás színvonalának folyamatos emelése lendületesen valósuljon meg.

Köszönöm, hogy ellátogatott honlapunkra. A Klinikai Központ vezetősége nevében üdvözli Önt:

Prof. Dr. Szabó Zoltán
elnök

 

Legutóbb frissítve: 2021. 09. 29. 13:23