Szakterületek - Onkoradiológiai Klinika

Sugárterápia járóbeteg ellátás

A komplex onkológiai ellátás keretében, beutalóval érkező betegek külső vagy belső sugárkezelésének regisztrációja, a kezeléshez szükséges vizsgálatok előkészítése és időbeni ütemezése történik.

Sugárterápia kúraszerű ellátás

A daganatos betegek jelentős részénél ún. kúraszerű ellátásban végezzük a sugárkezelést, vagyis pácienseink a kezelés folyamán mindennap a pár perces sugárkezelést követően otthonukba távoznak.

Sugárterápia fekvőbeteg osztály

A sugárterápia fekvőbeteg osztályán a komplex onkológiai ellátás keretében a sugárkezelésben részesülő betegeink számára biztosítjuk az osztályra történő felvételt a sugárkezelés teljes időtartamára.

Sugárterápia térítéses betegellátás

A komplex onkológiai ellátás keretében, az érvényes TAJ számmal nem rendelkező és a külföldi betegeink részére térítés ellenében igénybe vehető, beutaló köteles, teljes körű sugárkezelés biztosítása. 

Gyógytorna

Szakrendelésünkön daganatos betegek mozgásterápiás ellátása történik, egyénre szabott gyógytorna, életminőséget javító mozgásprogram alapján.

Pszichológia

Szakrendelésünkön a daganatos betegek és családtagjaik mentális segítése, lelki támogatása történik. Az ellátás célja a krízis helyzettel való aktív megküzdés segítése, az életminőség javítása, a személyiség erősítése, stressz-kezelő technikák elsajátítása.

Last update: 2022. 01. 26. 13:02